Alejandri HarrisArm MaggieLaf Nye trøjer Juventus Veronica TangelaTr

K\u00f8b Nike Tottenham Hotspur FC 2019\/20 Hjemmebanetr\u00f8je Herre i Hvid | JD SportsVeronica Real Madrid Trøje Børn JenniArd

Romelu Lukaku mener, at Belgiens ‘ydmyge nederlag af Italien i deres åbningsgruppe i EM 2016’ kunne være nøjagtigt det vågne opkald, de har brug for. Everton-angriberen var ret fodgængere i det meget forventede gruppe E-sammenstød, der så Antonio Conte ‘godt boret side kontrollere spillet, der kommer ud med en 2-0 sejr.

 23-åringen blev til sidst erstattet af Liverpools Divock Origi med 73 minutter væk Dortmund Fodboldtrøje og blev udpeget af Marc Wilmots for sin dårlige præstation. Men Lukaku føler, at Belgien, der var fanst af mange til at gå langt i Frankrig, vil tage lektioner fra nederlaget: Belgien står over for Irland, hvor Lukaku kunne komme op imod Everton-holdkammerater Seamus Coleman og James McCarthy. Origi, der vil udfordre Lukaku til en plads i startopstillingen, er godt klar over den trussel, som irerne udgør.

 Den belgiske angriber, der for nylig forlod Old Trafford for at komme med i Inter Milan, antyder også Paul Pogba og Alexis Sanchez bruges som syndebukker af Red Devils fans. Sanchez ryktes at følge Lukaku til Inter, mens Dortmund Fodboldtrøje Pogbas fremtid også er en konstant kilde til spekulation. Og i et afslørende interview forklarer Lukaku, hvor det gik galt for ham i United, og hvorfor han måtte rejse. Lukaku føler også United mislykkedes med at støtte og beskytte ham før hans Old Trafford-udrejse midt i den feberede spekulation om hans fremtid.HallieEll Maglia Calcio lazio Bambino FlossieMe

Marisawvy fotbollströjor QuinnHaml

ElliottBu Maglie Juventus Andreauwo

Leave Comment