CollinLry LateshaLy JacksonEa Arsenal Trøje Børn Melba KarriFenw

Melba Dortmund Trøje FTGNicol

United-chef Mourinho har været nøgen med aftalen, men på fredag ​​afslørede han alt, men afslørede, at Juventus-stjernen vil være en del af sin tropp til den kommende kampagne. Når han talte på sin pressekonference foran deres Community Shield-sammenstød mod Leicester, sagde Mourinho: ‘Vi købte en ung centerback. Vi købte en kreativ spiller. Vi købte en super-angriber, og vi vil få en fantastisk midtbanespiller.

 På spørgsmålet om, hvorvidt den nye ankomst bliver Pogba, tilføjede Mourinho: ‘Paul Liverpool Trøje Pogba er en Juventus-spiller, indtil han ikke er officielt, så vi forbliver sådan. Og den nye Old Trafford-chef ramte tilbage, da han blev spurgt, hvilken Premier League-klub, der har gjort den bedste transfer-forretning i sommer. Han sagde: ‘Jeg taler kun om os. Jeg har allerede hørt to af mine kolleger fra andre klubber tale om os. Jeg kan ikke lide det. Det er ikke etisk. Byen er også blevet knyttet til Valencia-forsvarer Nicolas Otamendi, der er værdsat af La Liga-klubben på £ 35million. Pellegrini gav fornemmelsen af, at han gerne vil tilføje mindst en defensiv underskrift, før overførselsvinduet Manchester City Trøje Børn lukker.

 Hazard kom ind for en hård behandling i går på White Hart Lane, da Blues gled til et overraskende 5-3 nederlag mod Tottenham. Den mindskende belgiske playmaker udlignede sit 11. mål i sæsonen med et godt taget mål i et absorberende møde. Men Mourinho var i strid med det, han opfattede som alt for fysiske udfordringer for Hazard, og mener, at medmindre dommerne begynder at gribe ind, kunne hans præmie forlade Premier League.BeaBeasle Maglia Real Madrid Poco Prezzo AaronCrew

AishaLabe fodboldtrøjer børn EmmaOswfx

PalmaSwop fotbollströjor barn LilliehjE

Leave Comment