MalissaLo JerroldMa MiraBeall Juventus Kläder Jonah SusannaBa

Jonah Chelsea Tröja Barn RickeyVa

McCarthy har visat sin hunger under de senaste veckorna efter att ha frysts ur första laget efter överdrivna viktproblem förra säsongen. Den sydafrikanska internationella misslyckades med att företräda sitt land vid världscupen under sommaren och har tappat punden i ett försök att få sin karriär tillbaka på rätt spår. McCarthy verkar vara tillbaka till sitt bästa och gjorde sitt tredje mål i tre matcher när West Ham slog Dagenham och Redbridge 3-2 i ett vittnesmål på måndag kväll.

 McCarthys män har spelat bra Everton Tröja Barn de senaste veckorna och har varit olyckliga att ta bara tre poäng från på varandra följande matcher mot Chelsea, Manchester City, Manchester United och Arsenal. Men när de går in i en säng av sju matcher mot så kallade mindre ljus Premier League, McCarthy säger att det är dags att sätta några poäng i styrelsen.

 Vargschefen Mick McCarthy tror att hans sida måste bygga på helgens nederlag mot Spurs och lära sig hur man stänger spel. McCarthys män ledde 1-0 genom att gå in i de sista 15 minuterna på White Hart Lane innan de ångrades av mål från Rafael van der Vaart, Roman Bayern Munchen Tröja Barn Pavlyuchenko och Alan Hutton.

 Den 28-åriga före detta Stoke-spelaren är inte känd för en estetiskt tilltalande tolkning av det vackra spelet men McCarthy anser att det inte spelar någon roll, och hävdar att hans nisch är att låta spelarna runt honom trivas genom att göra sitt smutsiga arbete för dem, något han gjorde sakkunnigt under Wolves 3-1 seger mot Wigan.DamienWol Arsenal fotbollströja barn RositaBon

LorrieCaj Köpa Napoli hemmatröja Maricruzv

FrancisDa Köpa Hamburger fotbollströjor SantosEhg